Yüksekokulumuz bünyesindeki Temel İngilizce Bölümü öğretim elemanlarımız, yaptıkları söyleşi organizasyonu ile zorunlu hazırlık sınıflarımızda öğrenim görmekte olan öğrencilerimizi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde görev yapmakta olan öğretim üyeleri ile 15.03.2017 tarihinde bir araya geldiler.

Hazırlık sınıflarında okuyan öğrencilerimiz % 30 İngilizce eğitim veren bölümlerine gittiklerinde neyle karşılaşacakları, alacakları dersler, eğitim-öğretim hayatlarında ve sonrasında iş hayatlarında İngilizcenin tuttuğu yer ve önemi konularında İİBF öğretim üyelerinin tecrübe, tavsiye ve fikirlerinden yararlanma imkanına kavuşmuş oldular.

Toplantıya katılan Doç. Dr. Serhat Ahmet ERKMEN, Yrd. Doç. Dr. Erman AKILLI, Yrd. Doç. Dr. Arif BAĞBAŞLIOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Tuğba BAĞBAŞLIOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Sertan AKBABA ve Yrd. Doç. Dr. Selim BİÇEN’e teşekkür ederiz.