HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİ İÇİN VEDA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2021-2022 eğitim öğretim döneminde hazırlık programını tamamlayan öğrencilerimiz için öğretim elemanlarımızın da katılımıyla bir veda organizasyonu gerçekleştirildi. Etkinlikte öğrencilerle birlikte dönem değerlendirmesi yapılıp fikir alışverişinde bulunuldu. Öğrencilere yaz döneminde İngilizce pratiklerini devam ettirmek adına tavsiyelerde bulunan öğretim elemanlarımız, dil ediniminde devamlılığın önemi bir kez daha vurgulamış oldu.

Son olarak, daha önce hazırlık programını bitirip şu an Uluslararası İlişkiler bölümü 4.sınıf öğrencisi olan öğrencilerimiz etkinliğe katılım sağlayarak, hazırlığı yeni bitirmiş olan öğrencilerimize tavsiyelerde bulunup, onların merak ettiği sorulara cevap verdiler.