Üniversitemiz EFQM Mükemmellik Ödülü için kalite çalışmaları kapsamında Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu, Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Yabancı Diller Yüksekokulu iç kıyaslama değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya  okulumuz adına müdür yardımcımız Öğr. Gör. Musa Talha ALTUN, Kaman  Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu adına Doç. Dr. Levent URTEKİN ve Dr. Öğr. Üyesi İsa BAHAT, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu adına Dr. Öğretim Üyesi İsmail CEYLAN, Dr. Öğr. Üyesi Anıl ÖZÜDOĞRU, yüksekokul sekreteri Osman UÇAR ve öğretim elamanları katılım sağlamışlardır. Üç Yüksekokul  güçlü ve zayıf yönlerini karşılaştırarak ortak bir rapor hazırlamışlardır. Yüksekokul iyileştirme ve faaliyet planlamaları konularında birbirleri ile fikir alışverişinde bulunmuştur.