Yüksekokulumuzda Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz ve hocalarımız Öğr. Gör. Sadi BİLGİLİOĞLU, Öğr. Gör.Burçak Tuba TAYHAN GÜZEL, Öğr. Gör. Mürüvvet MESCİGİL, Dr. Öğr. Üyesi Fatma KİMSESİZ tarafından düzenlenen yabancı dil etkinliği Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi öğrencileri ve İngilizce Öğretmenleri Filiz KÖREMEZLİ, Ceylan CEBECİ YILDIRIM, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Menderes ÜNAL ve Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Gül ZENGİN’in katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Bu etkinlik kapsamında öğrencilerin karşılıklı konuşma aktiviteleriyle Konuşma ve Dinleme becerilerini geliştirmek amaçlanmıştır. Etkinliğin başlangıcında Öğr. Gör. Sadi BİLGİLİOĞLU okulumuzu ve ders işleyişimizi anlatan bir sunum yaparak Fen Lisesi öğrencilerini bilgilendirmiştir.